Ageeth Schuringa Administraties & Belastingadviseur

Wegwijs in je Boekhouding

In deze workshop leggen we je uit hoe je zelf de facturen, bank- en kasgegevens boekt en wat de mogelijkheden van een boekhoudpakket zijn

Wegwijs in je Boekhouding

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor de ondernemer die zelf zijn of haar administratie bij wil gaan houden in een boekhoudsoftware pakket. Enige voorkennis op het gebied van boekhouden is wel vereist. Beschik je niet over deze basiskennis? Volg dan eerst de training Boekhouden Basic.

Programma

In deze workshop leggen we je uit hoe je zelf de facturen, bank- en kasgegevens boekt en wat de mogelijkheden van een boekhoudpakket zijn. Stapsgewijs leiden we je door het proces van inboeken en gegevens ophalen. Dit doen we in je eigen boekhouding. Hierdoor kan je in een mum van tijd je eigen administratie bijhouden. De workshop wordt gegeven in het boekhoudpakket Snelstart

Locatie

De workshops worden bij ons op kantoor gegeven, Transportweg 52, 9645 KX Veendam.

Data

De workshops worden in sessies van 2 uur gegeven. Omdat de workshop 1 op 1 wordt gegeven zullen we vooraf één of meerdere data met je afspreken. Na je inschrijving nemen we hierover contact met je op. Samen bepalen we hoeveel sessies er nodig zijn.

Kosten

Kosten per sessie € 197,-- excl. 21% btw. Kosten zijn inclusief cursusmateriaal en consumpties (thee, koffie, fris en iets lekkers)

Meer weten ?

Wil jij zelf je administratie bijhouden? Of neem eerst vrijblijvend contact op.