Ageeth Schuringa Administraties & Belastingadviseur

Ons Team

Ons Team

Ons team bestaat uit 3 gedreven mensen. Wij vinden het ontzettend leuk dat we ondernemers kunnen helpen beter te ondernemen. Wij doen daar onze uiterste best voor. Een tevreden klant geeft ons enorm veel energie. Wij denken proactief met onze klanten mee. Dit doen wij door, gevraagd en ongevraagd, advies te geven en onze klanten op zaken te wijzen.

Ageeth Schuringa
Ageeth Schuringa

Als eigenaar van een Administratie & Belastingadviesbureau ben ik me bewust van de verantwoordelijkheid die ik heb voor mijn klanten en mijn medewerkers. Door mijn betrokkenheid en mijn nuchtere kijk op zaken ervaar ik dit niet als een zware last maar zie ik dit als een belangrijke taak. Mijn manier van zakendoen is gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en respect. Door permanente educatie te volgen wil ik samen met mijn team continu kwaliteit leveren. Naast mijn ondernemerschap vervul ik mijn rol als echtgenote en moeder van 3 kinderen. Ik houd de zaag scherp door mijn passie voor dansen al mijn leven lang te volgen. Daarnaast beoefen ik Yoga waarin ik tevens les geef.

Elly Lagerburg
Elly Lagerburg

Sinds september 2008 werk ik bij Ageeth in een leuk team. Wat mij vooral erg aanspreekt is de veelzijdigheid van het werk en het contact met de klanten. Zoals je op de site kunt lezen kan je ervoor kiezen om een gedeelte van je boekhouding zelf te doen.

De begeleiding hiervan vind ik erg leuk om te doen. Dus kom maar op, deze uitdaging ga ik graag met je aan.

Yvonne Drenth
Yvonne Drenth

Na zo’n 12 jaar gewerkt te hebben als boekhoudster en loonadministrateur bij een ander bedrijf kwam ik in maart 2017 bij Ageeth terecht. Ik voel me hier als een vis in het water. Dat komt vooral door de zelfstandigheid en veelzijdigheid van mijn functie en de korte lijnen met onze klanten. Het allerleukste vind ik het opsporen van cijfers die niet in balans lijken te zijn. Ontzettend  leuk om daar weer orde in te scheppen.

Dit werk is een hele fijne aanvulling op mijn werkzaamheden als moeder van een gezin met 2 kinderen. Onlangs heb ik mijn grote hobby korfballen weer opgepakt hetgeen voor mij een heerlijke uitlaatklep is.