Ageeth Schuringa Administraties & Belastingadviseur

Onze missie / visie

Zorgeloos naar je doel

Onze missie / visie

Wij zien het als onze missie om ondernemers zoveel mogelijk tijd, rust en scherpte te geven door hun te ondersteunen op administratief- en fiscaal gebied én in hun ondernemerschap.

Veel ondernemers ervaren ergernis en frustraties over hun boekhouding en belastingzaken. Hun vak verstaan ze goed maar de administratie vinden ze vaak een noodzakelijk kwaad. Als je echter je administratie en fiscale zaken niet goed op orde hebt zal dit je als ondernemer, vaak onbewust, heel erg belemmeren om rustig door te kunnen groeien. De cijfers geven je namelijk inzicht in je bedrijf. Je kunt gemakkelijker een beslissing nemen en krijgt meer grip op je onderneming. Wij helpen je met je administratie en fiscale zaken zodat je dit inzicht gaat krijgen. Ook begeleiden wij (startende) ondernemers die niet goed hun doel hebben bepaald, niet precies weten welke strategie ze toe moeten passen om van hun onderneming een succes te maken. Veel ondernemingen redden het niet als deze zaken niet helder zijn. Je hebt gekozen voor het ondernemerschap omdat het avontuur en de vrijheid daarvan je aanspreekt. Een avontuur is het altijd. Echter vaak voelen ondernemers zich gevangen in hun eigen onderneming en blijven ze hangen in een vicieuze cirkel. Als jouw sparringpartner kunnen wij je andere inzichten geven waardoor je nieuwe stappen gaat zetten.

Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige ondernemers een positieve uitwerking hebben op het sociale-, maatschappelijke- en economische leven van iedereen om hen heen. Wij vinden het geweldig om ons steentje bij te kunnen dragen aan dit proces.